25 Mayıs 2023

PERAKENDE GÜNLERİ'NİN ANA TEMASI 'DİJİTAL DÜNYA'

Soysal tarafından bu yıl 22. kez düzenlenecek olan Perakende Günleri 2023 “Dijital Dünya” ana temasıyla 31 Mayıs - 1 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Konferans ve oturumların yanı sıra Perakende Güneşi Ödül Töreni’nin de gerçekleştirileceği etkinlik, fuar alanı ve bu yıl ilk kez B2B görüşmelere olanak sağlayan özel bölümü ile sektörün ve dijital ticaretin geleceğine yön verecek.
Akinon ve Atış Yapı ana sponsorluğunda düzenlenen Perakende Günleri 2023, WPP Global Strateji Direktörü James Harris’in marka, müşteri, teknoloji ve değişime odaklandığı “Dinozorlar, Unıcornlar ve Zamanda Yolculuk”, Divid Global Pazarlama Direktörü Rosanna Ryan’ın e-ticaretin geleceğine odaklanan “Seyrederken Alışveriş Devrimi”, Google Global Mühendislik Ekibi, AI Endüstri Çözümleri Direktörü Orhan Çamoğlu’nun yeni nesil yapay zekanın  müşteri deneyiminde katkısını aktardığı “Generative AI ve Retail Search”, Tradebyte Başkan Yardımcısı Stefan Röttger’in “Başarılı Bir Pazaryeri Yaratmak”, Landor & Fitch Yönetici Kreatif Direktörü Apolline Picot’un markaların akılda kalıcı deneyimler sunmaya odaklanacağı ”Farklı Olun ya da Yok Olun”, Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriot’ın “Amazon’un E-Ticaret Yaklaşımı ve Temel İlkeleri” ile ChannelEngine Satış ve İş Ortaklıklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Niels Floors’un pazaryerleri ile ilgili son gelişmeleri paylaşacağı konuşmalara ev sahipliği yapacak.

EMEL SAYIN KONSERİ

Atış Şirketler Grubu CEO’su Ahmet Atış ve oyuncu, DasDas Kurucu Ortağı Mert Fırat’ın iş dünyasının sorumluluklarını ele alan oturumu, AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı ve BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel’i Şule Zeybek’in moderatörlüğünde bir araya getiren “İki Başkan Sahnede” söyleşisi ve Suat Soysal’ın yöneteceği Silk and Cashmere Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Zamanpur, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ile FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan’ı bir araya getiren “Bir de Bana Sor!” sohbeti, Perakende Günleri 2023’ün öne çıkan oturumları arasında yer alıyor. Katılımcılar ana sahne dışında, perakende sektörüne yön veren 4 ayrı “Uzmanlık Sahnesi”nde, geniş bir yelpazaye yayılan 34 oturumda sektörün temsilcilerini dinleme şansı yakalayacak.
Perakende Günleri’nin bu yılki kapanışı ise ülkemizin efsane ismi Emel Sayın ile duygu yüklü ve neşe dolu kapanış konseri ile yapılacak.