11 Nisan 2023

SPORTİVE BURSA’DAKİ İLK MAĞAZASINI AÇTI

İstanbul’da Bağdat Caddesi, Özdilek AVM, Aqua Florya gibi alışverişin önemli adreslerinde;  Ankara, Antalya, Adana, Trabzon, Bodrum gibi büyük şehirlerdeki hızlı büyümesini sürdüren Sportive, Bursa’daki ilk mağazasını Bursa Marka AVM’de hizmete soktu.
Sportive’in aktif sporun kalbi olma misyonuyla hayata geçirdiği yeni konseptli mağazaları, Londra merkezli uluslararası deneyim tasarımı ajansı I-AM tarafından tasarlandı. ING Basketbol Süper Ligi takımlarından TOFAŞ’ın hem FİBA Şampiyonlar Ligi hem de Türkiye ligindeki forma ve lisanslı ürün sponsoru olan Sportive’in Bursa’daki mağazasında basketbol, koşu, futbol, yüzme, training, yoga gibi aktif sporun her alanında ürünler; Nike, Puma, Asics, Adidas, Vans, Arena, Skechers gibi markaların pro ve en güncel aktif spor modelleri yer alıyor.
Dünyanın en büyük spor markalarını bünyesinde barındıran; perakende, e-ticaret, toptan, takım sporları, kulüp ve elit sporcu işbirlikleriyle Türkiye’nin yerel sermayeli en büyük aktif spor şirketi olan Sportive, Arena ve Nike aksesuvar’ın exclusiveTürkiye distribütörü; Puma ve Nike’ın takım sporları distribütörü. 96 spor kulübü ve 400’e yakın her branştan elit sporcu ile işbirliği yapan Sportive, aynı zamanda Türkiye Yüzme Federasyonu ve Türk Milli Yüzme Takımlarının da ana sponsoru.