09 Haziran 2022

SPORTIVE’İN İLK CADDE BİNASINA ÖZEL DAVET VERİLDİ

Türkiye’nin en büyük yerel sermayeli aktif spor şirketi Sportive’in Bağdat Caddesi’nde açılan binası için Sportive CEO’su Zeynep Selgur ev sahipliğinde bir davet verildi.
Davete aralarında Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, Hasan Arat, İBB Spor A.Ş. CEO’su Renay Onur, Tofaş Basketbol Takımı Kaptanı Berk Uğurlu, GS futbolcusu Oğulcan Çağlayan, Anadolu Efes Genel Müdürü Onur Altürk, Kick Boks sporcusu Mücahit Kulak, Shell CEO’su Emre Turanlı, İş Girişim CEO’su Özgür Temel’in de olduğu iş ve spor dünyasından kalabalık bir davetli grubu katıldı. Sportive’in Suadiye’deki binası, Londra merkezli uluslararası deneyim tasarımı ajansı I-AM tarafından projelendirildi.
Sportive’in en önemli yatırımlarından biri olan Suadiye binası teknoloji ve deneyimi odağına alıyor. Basketbol, koşu, futbol, yüzme, outdoor ve günlük stil kategorilerinde Nike, Puma, Adidas, Asics, Vans, Columbia, TheNorth Face, Arena, Quicksilver, Skechers gibi markaların en üst seviye profesyonel ürünleri ve en güncel modellerini spor tutkunlarıyla buluşturan mağaza Türkiye’de ilk defa kullanılan ve algoritmalarla desteklenen 3D tarama teknolojisiyle mükemmel ayakkabının bulunmasına yardımcı olan Safesize akıllı cihazıyla da ürün-deneyim ekseninde unutulmaz bir yolculuk sunuyor.
Sportive Suadiye, sporculardan oluşan uzman satış ekibiyle pazar dahil her gün 10:00-20:00 saatleri arası hizmet verecek.