26 Mayıs 2022

BEYMEN'DEN 'DİJİTAL LÜKS PLATFORM'

Yarım asırdır vizyoner duruşuyla pek çok ilke imza atan Beymen, “Türkiye’nin Tek Dijital Lüks Platformu” Beymen.com’u, alışveriş ve yaşam alışkanlıklarındaki değişimden hareketle, yeniledi. Beymen.com, bildiğiniz ayrıcalıklı alışveriş deneyimini bilmediğiniz ürünlerle zenginleştiriyor ve lüks yaşam platformu haline getiriyor.
Moda ve kozmetiğin yanı sıra hayatı 360 derece çevreleyen Ev & Mobilya, Anne & Bebek, Teknoloji, Spor & Outdoor, Yaşam gibi yeni kategorilerle güncellenen Beymen.com, yeni kimliğiyle ayrıcalıklı Beymen deneyimini yepyeni ürünlerle buluşturuyor. Bahçe mobilyalarından müzik aletlerine, dağ bisikletlerinden tekneye, evcil hayvan ürünlerinden küçük ev aletlerine, teknolojiden oyuncak ve bebek ürünlerine; en iyilerden oluşan 200’e yakın marka ve 7000’e yakın yeni ürün Beymen.com’da tüketicileri bekliyor.

Yeni kategori ve markalar

Beymen.com’un yenilenen kimliğiyle Beymen’in moda otoritesini kimliğini yepyeni bir boyuta taşıdıklarını belirten BEYMEN Group CEO’su Elif Çapçı, “Beymen.com, modanın yanı sıra müşterilerimizin farklı yaşam alanlarındaki ihtiyaçlarına hitap eden ve mağazacılık seçkimizin çok ötesine geçen, sadece Beymen.com’a özel yeni kategori ve markalarla artık ‘Türkiye’nin tek dijital lüks platformu’ olarak hizmet verecek. Beymen’de görmeye alışkın olmadığımız moda ve kozmetik dışındaki Ev & Mobilya, Anne & Bebek, Teknoloji, Spor & Outdoor, Yaşam gibi hayatın farklı alanlarını kapsayan lüks yaşam kategorilerini artık beymen.com aracılığıyla müşterilerimizle buluşturuyoruz. 7000’e yakın yeni ürünle güncellenen Beymen.com’un en iyilerden oluşan ürün seçkisi, önümüzdeki günlerde yeni kategoriler ve ürünlerle büyümeye devam edecek” dedi. Beymen Group olarak artan şekilde dijitale yatırım yaptıklarını söyleyen Elif Çapçı, “Geçen sene % 63’lük bir büyüme ile Beymen.com’un, Beymen toplam cirosundaki payı %21 olarak gerçekleşti. 2021 boyunca Beymen.com 100 milyondan fazla ziyaretçi, 1 milyon APP indirimi, 700 bin sipariş ve 1.3 milyon adet ürün satışı gibi çok ciddi sayısal başarılara imza attı. Bu yıl da çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.