08 Ocak 2021

MCDODO E-TİCARET SİTESİNİ AÇTI!

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, Türkiye’de ürün gamını genişleterek büyümeye devam ederken, online satış sitesiyle e-ticarete de hızlı bir giriş yaptı. Yüzde 50 indirimle açılan www.mcdodo.com.tr adresinde; led ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, USB-C hub’lar (çoklayıcı), kablosuz şarjlı araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürünü meraklılarına sunuluyor

Kurulduğu 2013 yılından bu yana sektörde hızlı bir yükseliş gösteren global aksesuar markası Mcdodo, günlük pratik kullanım ihtiyaçlarına göre ürettiği şarj kabloları, powerbank’ler ve kablosuz şarj cihazlarıyla kısa süre içinde sektörün öncü markası haline geldi. Sunduğu ürünlerde kullandığı malzemenin kalitesine, tasarımının özgünlüğüne ve ürünlerin işlevsel oluşuna önem veren Mcdodo, yenilenen sitesiyle e-ticarette de aynı iddiayı sürdürüyor. Türkiye’de Metro İletişim Aksesuarları güvencesiyle tüketiciyle buluşan marka, artık e-ticaret sitelerinin yanında www.mcdodo.com.tr adresinden de tüm dünyada kalitesi kanıtlanmış 250’nin üzerinde ürün sunmaya başladı.

www.mcdodo.com.tr de yıl boyu avantajlı fiyatlar

Marka mottosu, ‘sektördeki ihtiyaçlara kısa sürede odaklanarak çözümler geliştirmek’ olan Mcdodo, ürünlerini dünyanın birçok noktasından yeni insanlara ulaştırmaya devam ediyor. Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor. Yüzde 50 indirimle açılan e-ticaret sitesinde, tüm yıl boyunca kampanya ve promosyonlarla en avantajlı fiyatlar sunulmaya devam edilecek.

Mcdodo ürünleri www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra Amazon, Hepsiburada, N11, Trendyol ve Gittigidiyor üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.

www.mcdodo.com.tr