21 Kasım 2020

ULUS GURME CARREFOURSA AÇILDI

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Gurme market ağını genişletmeye devam ediyor. Bu çerçevede İstanbul Beşiktaş’taki Ulus Gurme CarrefourSA, 17 kişilik ekibi ve 8 bin 500 çeşit ürünüyle hizmet vermeye başladı.

Doğru Ürün, Doğru Hizmet…

Toplam 240 metrekare alana sahip olan Ulus Gurme CarrefourSA, balık ve deniz mahsullerinden kasap ürünlerine, yöresel ve ithal peynirlerden füme et çeşitlerine, yaş meyve – sebzeden unlu mamullere kadar tüm ürünlerin doğrusunu, reyonlarından müşterileriyle buluşturuyor.

Organik, glütensiz ya da diyabetik ürünlerle beslenmeyi tercih edenlere de yönelik reyonlarıyla öne çıkan Ulus Gurme CarrefourSA, Alo Sipariş hizmeti ile bölgesindeki evlere ücretsiz servis sunuyor.

Vazgeçilemeyecek Bir Alışveriş Deneyimi

CarrefourSA’nın Gurme marketleri, tasarım, ürün çeşitliliği ve ferah alışveriş imkanı olmak üzere üç özelliğiyle öne çıkıyor. Bu üç özellikle damak tercihleri doğrultusunda farklı lezzetleri deneyimleyen ve bu lezzetleri Türkiye’de arayan müşterilere vazgeçemeyecekleri bir alışveriş deneyimi sunuluyor. CarrefourSA, müşterilerine damaklarındaki alıştıkları tatlara, Gurme marketleriyle hayat katıyor.

Adres: Nisbetiye Mah. Nazlı Sok. No:1 Beşiktaş / İstanbul