20 Haziran 2018

D&R'a ‘En İyi Mağazalar’ kategorisinde ödül

Türkiye’nin en büyük kültür-sanat ve eğlencenin merkezi olan D&R, “Social Media Awards Turkey 2018” kapsamında ‘En İyi Mağazalar’ kategorisinde ‘’Socialbrands Veri Analitiği Ödülü’’ne layık görüldü.
Boom Sonar ve Marketing Türkiye’nin birlikte düzenlediği yarışmada en başarılı marka ve projeler Türkiye’deki tüm marka ve ajansların sosyal medya performanslarının objektif verileri ile ölçüldü. Bir süre önce Raffles İstanbul’da düzenlenen ödül töreniyle kazananların açıklandığı yarışmada 22 kategoride yer alan en iyi markalar ödüllendirildi.

‘En İyi Mağazalar’ kategorisinde ödüle layık görüldü

İki ayrı bölümden oluşan yarışmanın birinci bölümünde jüri ödüllerinin, ikinci bölümünde ise Boom Sonar’ın “Sosyal Medya Endeksi” olan ’Socialbrands Veri Analitiği Ödülleri’ verildi. ‘En İyi Mağazalar’ kategorisinde ödüle layık görülen D&R, sosyal medya kanallarını doğru zamanda, doğru içeriklerle aktif olarak kullanarak ve iki taraflı interaktif iletişim olanağına önem vererek takipçilerinden de bu doğrultuda aksiyon alıyor. Yarışmada altın, gümüş, bronz ve 1’i Grand Prix olmak üzere 143 ödül sahipleriyle buluştu.