10 Haziran 2021

PRONOVIAS VE MARCHESA’DAN ÖZEL KOLEKSİYON

Lüks gelinlikte dünya lideri Pronovias, New York merkezli uluslararası moda evi Marchesa ile ortak bir gelinlik koleksiyonuna imza attı. Kırmızı halıda ünlülerin sıkça tercih ettiği markalardan biri olan Marchesa, New York gelinlik modasını ‘Marchesa for Pronovias’ koleksiyonu ile İspanya'nın tutkusuyla birleştiriyor. Koleksiyon ilhamını, kültürel gelişmişliği ve Flamenko ritmiyle bilinen Sevilla şehrinden ilham alıyor.

‘Marchesa for Pronovias’ koleksiyonu, Marchesa’nın kadınsı, romantik ve ihtişamlı imzasını taşıyor. Gelinlikler gipür, fırfır ve Chantilly gibi lüks kumaş detaylarıyla couture işçiliğini somutlaştırıyor. Tüm vücut tipleri için tasarlanan bu parçalar, her kadının düğün gününde kendini olağanüstü hissetmesini amaçlıyor.

İspanyolca isimlere sahip tasarımlar el yapımı, 3 boyutlu çiçek detayları ve Marchesa’nın ikonik korsajlarıyla süsleniyor. Koleksiyondaki prenses gelinlik modellerinden CARRASCO ve MARISOL, zarif çiçek işlemeleri ve tül etekleriyle sofistike bir stil sunuyor. Mikado kumaş ile üretilen FERNANDA ise belirgin V yakası, sırt işlemeleri ve uzun kuyruğuyla masal dünyası prenseslerini andırıyor. Göz kamaştırıcı bir deniz kızı görünümü için PAULANDA, flamenko kostümünün zarafetini günümüze yansıtıyor. Marchesa for Pronovias koleksiyonu temmuz ayından itibaren Pronovias İstinyepark ve Vakko Wedding mağazalarında satışa sunuluyor.