10 Aralık 2018

AY MARKA VE BOYNER'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

AY Marka Mağazacılık ve Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürlük pozisyonlarında bayrak değişimi yaşanıyor. Boyner Büyük Mağazacılık’ta 2016’dan bu yana Genel Müdürlük görevini yürüten ve farklı fırsatları değerlendirmek üzere kendi isteği doğrultusunda görevinden ayrılma kararı alan Bülent Başaran bayrağı, Şubat 2019 itibariyle halen Boyner Grup şirketlerinden AY Marka Mağazacılık Genel Müdürü görevini yürüten Eren Çamurdan’a devrediyor.
Bu bayrak değişimi çerçevesinde halen AY Marka Mağazacılık’ta Network-Qu-George Hogg Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüten Orhan Maltepe de AY Marka Mağazacılık Genel Müdürlüğü görevini üstlenecek.
Eren Çamurdan ve Orhan Maltepe yeni görevlerine Şubat 2019 itibariyle başlayacaklar.

Çamurdan ve Maltepe kimdir?

Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü olarak atanan Eren Çamurdan Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi’nde MBA yaptı. İş hayatına Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş.’de Hazır Giyim Pazarlama bölümünde başladı ve sırasıyla Ürün Sağlama Departman Yöneticiliği, Merhandising Direktör Yardımcılığı, Marka ve Mağazacılık Direktörlüğü pozisyonlarında görev aldı. 2008 yılında AY Marka Mağazacılık A.Ş’nin kurulmasıyla birlikte AY Marka Genel Müdürü oldu. İyi derecede İngilizce bilen Eren Çamurdan evli ve üç çocuk babasıdır.
AY Marka Mağazacılık Genel Müdürü olarak atanan Orhan Maltepe İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu ve Sabancı Üniversitesi’nde Executive MBA yaptı. İş hayatına Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş.’de başladı ve AY Marka Mağazacılık A.Ş’nin kurulmasıyla birlikte görevine AY Marka bünyesinde devam etti. AY Marka’da sırasıyla Satış Direktörlüğü ve Satış Operasyonları Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2015 yılından bu yana NetWork-Que-George Hogg Operasyonları ile Merhandising ve Tasarımdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini başarıyla yürüttü. İngilizce bilen Orhan Maltepe evli ve iki çocuk babası.