01 Mart 2017

Digiturk'ten yeni dönemde güçlü transfer

Ağustos 2016’dan bu yana faaliyetlerine küresel yayıncılık devi beIN MEDIA GROUP çatısı altında devam eden Digiturk, yeni vizyonuna paralel olarak yönetim kadrosunu sektörün önde gelen isimlerinden Erem Demircan ile güçlendirdi.
Demircan 2 Şubat 2017 tarihi itibarıyla, Digiturk Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Grup Başkanı olarak görevine başladı.

Dönüşüm ruhu

Demircan’ın yönetim kadrosuna katılması ile ilgili görüşlerini ifade eden Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly, şunları söyledi: “Digiturk’ün beIN MEDIA GROUP bünyesine katılmasının hemen ardından artık yepyeni bir dönemin başladığını da ilan etmiştik. Bu doğrultuda çok kısa bir süre zarfında, beIN çatı markası altında topladığımız kanallarımızdan, yenilenen stüdyolarımıza ve zenginleşen içeriklerimize kadar pek çok önemli adım attık. Şimdi bu dönüşüm ruhunu, organizasyon yapımıza ve insan kıymetimize de yansıtıyoruz."

Erem Demircan kimdir?

Küresel telekomünikasyon sektörünün önde gelen yöneticilerinden biri olan Erem Demircan, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde lisans diplomasını almasını takiben kariyerine 1989 yılında Koç Grubu şirketlerinden Arçelik A.Ş.’de Satış Mühendisi olarak başladı. Sırasıyla Interbücke Almanya’da Satış Mühendisi, Türk Elektrik Endüstrisi’nde İhracat Yöneticisi, Arçelik markasından Sorumlu Pazarlama Müdürü, Arçelik Ürün Yönetimi Grup Müdürlüğü ve 2002-2006 yılları arasında Beko Elektronik A.Ş. Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü.