05 Aralık 2018

CARREFOURSA'DAN FULYA'YA 12,5 MİLYON TL'LİK YATIRIM

CarrefourSA, İstanbul Fulya'daki CarrefourSA AVM’de 12,5 milyon TL yatırımla 4 bin 200 metrekare satış alanına sahip bir hipermarketi hizmete açtı. CarrefourSA’nın yeni yatırımı Fulya Hiper'de, mahalle esnafı kültürünü modern dokunuşlarla günümüze entegre ederek müşterilerine binlerce çeşit ürünü Fulya Balık Çarşısı, Fulya Semt Kasabı, Müdavim Şarküteri, Ünlü Mamuller, Mezeci, Sushi – Mushi, Vitamin Ağacı, Fulya Home, Oyuncak Dükkanı gibi farklı reyonlar bulunuyor. Fulya Hipermarketi, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu’nun katılımıyla açıldı.

Ata Köseoğlu: Yatırımlarımıza devam ediyoruz

Açılışta yaptığı konuşmasına Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ile Beşiktaşlı yöneticilere teşekkür ederek başlayan Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu, şunları dile getirdi: “Sabancı Holding olarak CarrefourSA ile gıda perakendeciliğinde yenilikleri takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre hizmet anlayışımızı şekillendiriyoruz. Yeni Neslin Sabancısı vizyonuyla CarrefourSA adına daha etkin ve daha verimli bir şekilde hizmet sunmak için yeniliklerle dolu market yatırımlarımıza devam ediyoruz. İstanbul’un üç büyük ilçesinden biri olan Beşiktaş’ın kalbi Fulya’da, ülkemizin güzide spor kulüplerinden Beşiktaş Spor Kulübü’nün sahibi olduğu alışveriş merkezine yaptığımız 12,5 milyon TL yatırımla geniş ürün gamına ve farklı reyon anlayışına sahip bir hipermarket açmaktan mutluluk, hipermarketin yer aldığı alışveriş merkezine ise CarrefourSA isminin verilmesinden büyük bir onur duyuyoruz. CarrefourSA olarak Fulya’da “Mahalle Esnafı” konseptiyle sımsıcak bir atmosfere sahip, hizmet anlayışı ve teknolojik uygulamalarıyla da adeta yeni nesil bir market kurarak müşterilerimize bambaşka bir alışveriş deneyimi sunuyoruz. Böyle bir yatırımda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz.”

Kutay Kartallıoğlu: Yeni nesil market hizmetleri

“CarrefourSA olarak 25’inci yılımıza yakışır bir hipermarket yatırımına imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diyerek konuşmasına başlayan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu da şunları söyledi:
“Bugüne kadar yenilediğimiz ya da sıfırdan gerçekleştirdiğimiz tüm hipermarket yatırımlarımızdaki hedefimiz, müşterilerimize çeşidi bol ve kaliteli ürünleri uygun fiyat politikasıyla sunarken geniş ve rahat alanlarda bambaşka bir alışveriş deneyimi yaşatmak oldu. Fulya Hiper ile bu hedefi bir üst seviyeye taşıyoruz. Fulya’ya toplam 4 bin 200 metrekare satış alanı ve 2 bin 500 kişilik alışveriş kapasitesiyle rengârenk bir hipermarket hizmeti sunuyoruz. Müşterilerimizi mahallerinde hissettirecek bir konsept fikriyle yola çıkarak Fulya Hiper yatırımını tasarlamaya başladık. Uzun süren çalışmaların ardından diğer hipermarketlerimize oranla birçok ürün grubunu adeta mahallenin çarşısında alışverişe çıkmışçasına tasarlayıp müşterilerimizle buluşturmaya karar verdik. Fulya Hiper, yalnızca geniş ürün gamı ya da farklı reyon konsepti ile değil teknoloji odaklı yeni nesil market hizmetleriyle de öne çıkıyor.”