22 Kasım 2016

Tazedirekt'i Migros aldı!

Migros Grubu, doğal gıda online alışveriş markası Tazedirekt’i sevenleriyle yeniden buluşturuyor. Migros Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Özgür Tort, “Tazedirekt’in marka vaadi ile bizim tazeliğe verdiğimiz önem son derece uyumlu. Tazedirekt’in 'her şeyin âlâsı' anlayışı ile doğal ve yerel gıdalara sahip çıkan duruşunu devam ettirebilmesi için DNA’sında değişikliğe gitmeden faaliyetlerini sürdüreceğiz" dedi.
Tort, "15 aylık bir sürede çok başarılı bir noktaya ulaşan bu değerli markanın operasyonel sebeplerle varlığını sürdürememiş olduğunu biliyoruz. 62 yıllık deneyimimiz, Macrocenter’ın kuvvetli altyapısı ve hizmet kalitesi ile Tazedirekt geri dönüyor ” diye konuştu.

'Başarı hikayesi'

Tazedirekt’in sunduğu hizmet ve özellikle belirli grup ürünleriyle, tüketicinin tutku ile bağlandığı ayrıcalıklı bir online alışveriş sitesi olduğunu belirten Özgür Tort, “Biz her zaman tüketicinin yanındayız. Tüketicinin kalbine dokunan her değere yakın durur, önemseriz. Tazedirekt bize göre bu değerlere inanmış bir başarı hikayesi. Tazedirekt tüm sevenleriyle yeniden buluşacak” dedi.