21 Ekim 2021

ORKA HOLDİNG, GENOA KULÜBÜ'NE SPONSOR OLDU

Orka Holding, Genoa Cricket and Football Club ile 21/22 ve 22/23 sezonlarında futbolcu ve teknik heyetin  giydirileceği sponsorluk anlaşmasına vardı. İtalyan Lega Serie A'nın kurucusu ve 9 kez şampiyonu Damat-Tween markalarının trend tasarımlarıyla da büyülendi. Uluslararası spor
anlaşmalarının yaygınlaştığı şu sıralar, Orka Holding Damat Tween ile yurt içinde Erkek Milli Futbol Takımları, Galatasaray Spor Kulübü, Trabzonspor Futbol Takımı, Tofaş Basketbol Takımı, Darüşşafaka Basketbol Takımı, yurt dışında Genova Kriket ve Futbol Kulübü, Deportivo Alaves Futbol Kulübü, Güney Afrika Milli Takımı, İspanya Kraliyet Futbol Federasyonu Hakem Komitesi ve NK Istra 1961 Futbol Kulubü ile sponsorluk anlaşmalarını sürdürüyor.
Anlaşmanın imza törenine Genoa Futbol ve Kriket CEO'su Alessandro Zarbano ve Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu katıldı. Etkinlikte kulüp üyelerinin iki sezon boyunca giyecekleri tasarımlar da sunuldu. Orka Holding tarafından Genoa Futbol ve Kriket Kulübü için özel olarak tasarlanan ve hazırlanan kapsül koleksiyon, hem resmi hem de gündelik stilleri içinde barındırıyor ve bu koleksiyon, markanın konfor, tasarım, çok yönlü, sürdürülebilir ve nanoteknolojik özelliklerine de vurgu yapıyor. Bu koleksiyondaki ürünlere, Damat-Tween ve D&S Damat'ın mağazasının bulunduğu 85 ülke, 430 mağaza ve 1000'den fazla satış noktasından ulaşılabiliyor.