04 Ekim 2021

KİĞILI YENİ SEZON TANITIM FİLMİ YAYINDA

Kiğılı, Sonbahar-Kış Koleksiyonunu ‘Bize Yakışan’ mottosuyla sosyal medya hesaplarından yayınladığı sürdürülebilirlik videosu ile duyurdu. Çekimlerin doğa temasında gerçekleştirildiği, seslendirmesini ünlü sanatçı Emre Kınay’ın üstlendiği video, izleyicileri doğa için harekete geçmeye davet ediyor.
Çevreye duyarlı üretim anlayışıyla üretim süreçlerini yeniden ele alan ve geri dönüşümü üretime kazandıran Kiğılı, Sonbahar-Kış Koleksiyon tanıtımını sosyal medya hesaplarından yayınladığı videoyla duyurdu. ‘Bize Yakışan’ mottosuyla modern şehirli erkeğin doğaya dönüşünü işleyen film, çevreci ve sürdürülebilir anlayışla da şık olunabileceğine atıfta bulunuyor. 

Doğa için harekete geçmeye davet ediyor

Sürdürülebilir bilinç temasında kurgulanan ve #Bizeyakışandoğayasaygı hashtagiyle sosyal medya hesaplarından yayınlanan Kiğılı Sonbahar-Kış Koleksiyonu videosunda; erkekler için hazırlanan yeni tasarımlara da yer veriliyor. Emre Kınay’ın seslendirdiği film, dökülen yaprak ve kış için hazırlık yapan karıncalar gibi ince detaylarıyla da doğanın döngüsünü zarif bir şekilde aktarıyor. Geri dönüştürülmüş ipliklerle üretilen gömlekler, örme grubu atıklarından dolgu elyaflı montlar, doğal liflerin kullanıldığı pantolon ve yüzde yüz doğal boyar maddelerle renklenen yeni sezon ürünler filmin baş rolünde yer alıyor. Yeni sezonuyla Kiğılı, izleyicileri doğaya kulak vererek kendilerine yakışanı yapmaya, doğa için harekete geçmeye, doğanın önemini anlamaya ve ona saygı duymaya davet ediyor.
Üretimden satışa, depolama ve tedarike kadar tüm süreçlerini sürdürülebilirlik anlayışıyla yöneten ve bunu ISO 14001 ile belgelendiren Kiğılı, çevre bilinci oluşturmak için çalışmalarına devam edecek. 

Kiğılı 2021/22 Sonbahar - Kış Koleksiyonu from Kiğılı Giyim on Vimeo.