20 Eylül 2018

EVOFONE’UN ‘MI’ STORE AÇILIŞINA ZİYARETÇİ AKINI

EVOFONE’un, yetkili distribütörü olduğu Xiaomi’nin ürünlerini dünya ile aynı anda buluşturmak için açtığı ilk Mi Store’u, açılışına 8 binden fazla ziyaretçi katıldı. Müşterilerin sabah 05.00’ten itibaren önünde kuyruklar oluşturduğu ve Xiaomi’nin üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu yetkili Mi Store’un açılışında en çok satın alınan ürün ise Mi 8 oldu. Mi 8’i sırasıyla A2 Serisi, Redmi Note 5, Powerbank, Mi Band 3 ve Wi Fi Repeater takip etti. Xiaomi’nin 2018 amiral gemisi akıllı telefonu Mi 8, 128 GB’lik versiyonu için 4.589 TL’lik, 64 GB’lik versiyonu için de 4.249 TL’lik fiyatlar ile satışa sunuldu. Ayrıca Xiaomi’nin Türkiye’de merakla beklenen bir başka akıllı telefonu Pocophone F1 ise ilk yetkili Mi Store’da görücüye çıktı. Ziyaretçiler, Mi Store’da sergilenen Pocophone F1 ile ilgili teknik detayları da Xiaomi uzmanlardan öğrendiler.

Onur Çon: “Katılım anlamında rekor kırdık”

Mi Fan’ların yetkili Mi Store açılışına beklediklerinden fazla ilgi gösterdikleri vurgulayan EVOFONE Genel Müdür Yardımcısı Onur Çon ise şu açıklamaları yaptı:
“Sadece Mi Store önünü değil, VADİSTANBUL AVM ikinci katını kaplayan bir kuyruk oluşması bizi çok mutlu etti. Katılım anlamında gerçek bir rekor kırdık. Ziyaretçilerimiz, saatlerce sıra beklemelerine rağmen Xiaomi ürünlerine büyük ilgi gösterdiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bizlere unutamayacağımız bir gün yaşattılar.”

160’tan fazla ürün alternatifi Mi Store’da olacak

Mi Store’un raflarında akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara, akıllı su ısıtıcılardan Bluetooth spor kulaklıklarına, akıllı elektrik süpürgelerinden scooter’lara kadar 160’tan fazla ürün yer alacak.
EVOFONE, daha fazla kişinin Xiaomi’nin tüm dünyada beğenilen ürünlerine ulaşabilmeleri için önce İstanbul’da sonra da Türkiye genelinde yeni yetkili Mi Store açmaya devam edecek.