20 Aralık 2016

En çok elektronik hediyeler mutlu ediyor

Yılbaşında sevdiklerini hediyeler ile mutlu etmek isteyenler için "Yılbaşında aklınızdan ne geçiyorsa GittiGidiyor'da" sloganı ile bir kampanya başlatan GittiGidiyor, bu özel günde hediye almak isteyenlere rehber olacak, tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarını ortaya çıkaran bir anket gerçekleştirdi.
Sosyal anket servisi Poltio.com üzerinden yapılan ve toplam 14 bin 531 kişinin katıldığı anketten çıkan önemli sonuçlardan biri kadın ve erkeklerin yılbaşında elektronik hediyelere duyduğu ilgi oldu. Erkeklerin yüzde 54'ü, kadınların ise yüzde 39'u yılbaşında kendilerini en fazla elektronik ürünlerin mutlu edeceğini söyledi.

İşte GittiGidiyor'dan hediye önerileri...

Erkekler için işlevsel hediyeler

Yılbaşı için erkeklere işlevsel bir hediye alabilirsiniz. Şık bir kol saati, takım elbise, cüzdan, kol düğmesi gibi ürünler "erkeğe yılbaşında ne hediye alınır?" sorunusun cevabı olabilir. Eğer çalışan bir erkeğe hediye alıyorsanız, tıraş makinesi, erkek bakım kiti, parfüm seti tercih edebilirsiniz.

Kadınlar için hediyeniz şık olsun

Hediyelerin manevi yönüne de değer veren kadınlar için kişiye özel yılbaşı hediyesi alabilirsiniz. Ayrıca her kadın her dönem trendlere uygun şekilde giyinmek ve mükemmel görünmek ister. Kadınlar için yılbaşı hediyesi alışverişinizi elbise, mont, trençkot, çizme, ayakkabı ya da parfüm kategorisinden yapabilirsiniz.

Anneler ne sever?

Küçük ev aletleri kategorisinden alacağınız ürünler anneniz için uygun olabilir. Ancak, sevgi, fedakarlık, güzellik, hoşgörü, özveri kavramlarıyla özdeşleşen annelerin duygu yüklü bir hediyeyle ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyorsanız Yılın En İyi Annesi Oscar’ı, isme özel ajanda, isme özel mutfak önlüğü, canım annem çikolatası, fotoğraf albümü, canım annem saati, canım anneme ahşap çerçeve ürünleri ideal hediye seçenekleri olabilir.

Babalar için...

Babanıza hediye alışverişinde çok fazla seçeneğiniz yok gibi görünse de babanızın karakterini ve uğraşlarını dikkate aldığınızda seçeneklerinizin çok olduğunu siz de göreceksiniz. Erkek bakım kiti, Yılın En İyi Babası Oscar’ı, isme özel cüzdan, kişiye özel aksesuar seti, kravat, gömlek gibi kategorilerden hediye seçebilirsiniz. Babanız teknolojiye meraklıysa cep telefonu, tablet veya dizüstü bilgisayar babanızın hem işinde faydalı olacak hem de eğlenmesini sağlayacaktır.

Romantik yılbaşı

Birbirinden romantik yılbaşı hediyeleri için pırlanta yüzük modelleri, isme özel inci kolyeler, takı setleri tercih edebileceğiniz ürünler arasında. Eğer daha uygun bir bütçe ile sevdiğiniz insanı mutlu etmek istiyorsanız isme özel çikolata alabilir, sevgilinizin adının harflerinden oluşan çikolataları tercih edebilirsiniz.

Arkadaşını unutma

Arkadaşlarınızı ilginç yılbaşı hediyeleriyle mutlu etmek istiyorsanız, elektronik ürünlerden dekorasyon malzemelerine, spor & outdoor ürünlerinden isme özel ürünlere kadar yüzlerce seçenek GittiGidiyor'a özel avantajlarla sizleri bekliyor. Kişiye özel kartvizitler, dolma kalem setleri, fotoğraflı kupalar, eğlenceli mouse pedleri GittiGidiyor'da bir arada.

Yılbaşı süsleri

Yılbaşı gecesi yaşam alanlarımızı ışıl ışıl aydınlatan yılbaşı süsleri yeni yılın vazgeçilmezlerindendir. Yılbaşı süsleri ve çam ağacı ile evinizi 2017'ye hazırlamak, gecenizi renklendirecek parti malzemeleri ile unutulmaz bir yılbaşı yaşamak için çam ağacı çeşitleri, Noel Baba figürleri gibi birbirinden renkli yılbaşı süslerine mutlaka göz atın.

İndirimli yılbaşı hediyeleri

Sevdikleriniz için bütçenize uygun anlamlı hediyeler arıyorsanız doğru yerdesiniz. GittiGidiyor’un indirimli kampanyasında bulabileceğiniz birbirinden şık ve anlamlı yılbaşı hediyeleri sevdiklerinizin yüzünü güldürecek.

Aklınızdan ne geçiyorsa GittiGidiyor'da

"Yılbaşında aklınızdan ne geçiyorsa GittiGidiyor'da" sloganı ile 31 Aralık'a kadar devam edecek kampanyadaki yüzlerce ürünü incelemek ve GittiGidiyor'a özel fiyatlarla sevdiklerinizi mutlu etmek için: http://www.gittigidiyor.com/ozel-gun/yilbasi-hediyesi