20 Aralık 2017

BOYNER.COM.TR ASLI YAŞASIN ÖZTAP’A EMANET

Türkiye’de e-ticaret alanında hem girişimcilik yapmış hem de profesyonel olarak çalışmış, 12 yıllık internet sektör tecrübesi olan Aslı Yaşasın Öztap, Boyner Grup şirketlerinden Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. yönetici kadrosuna E-Ticaret Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı.
Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu Öztap, aynı üniversitede İşletme yüksek lisansını tamamladıktan sonra, California Üniversitesi Irvine'da Dijital Pazarlama programına katıldı. Çalışma hayatına 2005 yılında Kariyer.net’te başladı. Kariyerinin ilk 5 senesi Hürriyet.com.tr, Fikrimuhim.com gibi web tabanlı projelerde yöneticilik yaptı.

Evmanya.com'u kurdu 

2010 yılında Türkiye'nin ilk ev, yaşam ve dekorasyon alışveriş sitesi Evmanya.com'u kuran Öztap, Mart 2012 itibariyle Doğan Online bünyesine katılan Evmanya.com'un CEO'luk görevini 2016 Eylül ayına kadar yürüttü. Öztap, Evmanya.com’daki 6 yıllık deneyiminin ardından, 2016-2017 döneminde Trendyol, Vivense, Simit Sarayı, Yataş gibi şirketlere dijital dönüşüm, süreç geliştirme gibi alanlarda danışmanlık verdi. Öztap, Kasım 2017’de Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ekibine e-ticaret Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı.
Öztap, ayrıca Kurucu Üyesi olduğu Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği ETİD’in Yönetim Kurulu Üyeliği’ni de yapıyor.