14 Aralık 2016

Marka 2016'da Murat Sabuncu'lu açılış!

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Marka Konferansı dün, Cumhuriyet gazetesi tutuklu Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu'ya alkışla başladı. Bu yıl İstanbul'un ev sahipliği yaptığı konferansta, Murat Sabuncu'nun cezaevinden gönderdiği mesaj büyük ilgi gördü.



15 yıldır Yapı Kredi World’ün ana sponsorluğunu üstlendiği, iş dünyasının en önemli etkinliği MARKA 2016 Konferansı, Hilton İstanbul Bomonti’de başladı. Bu yıl 54 konuşmacının yer alacağı konferans yıllar içinde yarattığı tutku ve farklılaşan içeriği ile aynı zamanda en kalabalık seyirci sayısına da ulaştı. Geniş içeriği, yeni trendleri, fikirlere yaklaşımıyla marka dünyasına farklı bir konferans deneyimi sunan MARKA 2016’nın kalıpları zorlayan istikrarlı duruşuna, yaşattığı sürprizler de renk kattı.


Fikir, motivasyon ve inanç platformu



Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, yaptığı açılış konuşmasıyla konferansın yeniliklerini anlattı. Yürekli Şengör, “Marka Konferansı içerik değeriyle sivrilen bir fikir platformu olduğu kadar, çok önemli bir motivasyon platformu… Bu misyonumuzun bilinciyle hepimizin çok büyük bir inançla dolacağı bir MARKA 2016 hazırladık. Burası Türkiye’nin en büyük bilgi, fikir, motivasyon ve inanç platformu...” dedi.