11 Temmuz 2016

Güvenliğe 42 milyar dolar yatırım yapılacak!

Bağımsız araştırma kuruluşu Memoori’nin hazırladığı “Fiziksel Güvenlik ve Video Gözetim” raporuna göre, 2016 yılında güvenlik harcamaları 27.25 milyar dolara ulaştı. Güvenlik çözümlerine yönelik harcamada 14.7 milyar dolar ile gözetim ürünleri ilk sırada yer alıyor. Pazarın yüzde 54’lük kısmını oluşturan gözetim ürünlerini, yüzde 22.5’lik oranıyla ve 6,13 milyar dolar yatırımla erişim kontrolü çözümleri takip ediyor. Alarm sistemlerine yapılan harcama tutarı ise 6.4 milyar dolar ile yüzde 23.5’lik paya sahip. Gözetim sistemleri ile güvenlik tehditlerini minimuma indiren Synology, Surveillance Station 7.2 yazılımı ile mekânların kontrol altında tutulup uzaktan izlenilmesini sağlıyor.

Tek cihaz üzerinden gözetim

Memoori'nin raporuna göre, 2016 yılında güvenlik alanında küresel çapta yapılacak yatırımlar yüzde 8 oranında artacak. 2020 yılında ise küresel ölçekte yapılacak güvenlik harcamaları 42 milyar dolara ulaşacak. Mekânların koruma altına alınmasına yönelik yenilikçi ürününü kullanıma sunan Synology'nin Türkiye Ürün Müdürü Volkan Yiğit, cihaz kalabalığına ve pahalı sistemlere gerek duymadan, tek cihaz üzerinden iş yerlerinin güvenliğinin kontrol altına alınabileceğini belirtti.

Çoklu yayın desteği 

Yiğit, şunları söyledi: “Synology NAS cihazları, Surveillance Station 7.2 yazılımı ile tek noktadan büyük ve küçük ölçekli işletmelere benzersiz video gözetim deneyimi sunuyor. Gerçek zamanlı takip imkanı sunan Surveillance Station 7.2, tam kontrol imkanı sağlıyor. Mobil uyumluluğu sayesinde iş yerlerinin, konutların veya daha büyük mekânların güvenliğini kolay kontrol edilebilir hale getiren ürün, çoklu yayın desteği sayesinde evden veya iş yerinden, zaman bağımsız video gözetimine olanak tanıyor. Kayıtlar canlı yayın olarak seyredilebileceği gibi aynı zamanda sonradan da izlenebiliyor. Birden farklı noktadan kullanıcıların kesintisiz video gözetim çözümünden yararlanmasını sağlayan ürünlerimiz, kolay kullanımı ile kullanıcı, uygun fiyatıyla da bütçe dostu.”